APPLETON GRANGE RIDING CLUB SJ CLINIC TIMES, 7th January 2024

Please find below the times for the jumping clinic with Julia Nelson.

If it is your first time to AGEC, please look out for the Appleton Grange signs at the end of our drive, as we share the postcode of DL6 2AT with two other properties.

Parking will be on the car park.

At your allocated time slot, please be ready to enter the indoor arena.

Start Time	Finish Time	Lesson Type	Name of Rider
09:30	10:30	1 hour shared session	Frankie Dunn & Chloe Hardwick
10:30	11:15	45 minute private session	Chloe Nelson
11:15	12:15	1 hour shared session	Karen Mosley & Cheryl Ward
12:15	13:00	45 minute private session	Alexandra Cunningham
13:00	13:45	45 minute private session	Lola Dixon
13:45	14:30	45 minute private session	Liz Wilson
14:30	15:15	45 minute private session	Zara Martin
15:15	16:00	45 minute private session	Tina Fickling

01:00

00:45

01:00

00:45

00:45

00:45

00:45

00:45