APPLETON GRANGE RIDING CLUB SJ TIMES, 29th JUNE 2024

If it is your first time to AGEC, please look out for the Appleton Grange signs at the end of our drive, as we share the postcode of DL6 2AT with two other properties.

PARKING WILL BE IN THE FIELD ON THE RIGHT, AT THE BEND IN THE DRIVE. Please allow for 2 rows of parking facing towards the hedge line.

Warm up will be in the outdoor arena and at your allocated time slot, please be ready to enter the indoor arena. There will be no numbers, please confirm the rider's name to the steward when entering the indoor arena.

You may enter an additional class on the day, subject to availability. Please see the steward to confirm. There will be a £2 late entry surcharge for each class entered on the day.

Please note there will be no catering on the day.

Time	Class No.	Height of Jumps	Rider	Horse / Pony
10:20	COURSEWALK (10 MINUTES)			
10:30	1	Poles	Charlotte Blenkiron	Six Ace
10:35	PRESENTATION / COURSEWALK (10 MINUTES)			
10:45	2	20cm	Maisie Austick	Kia
10:50	2	20cm	Esmae Meadowcroft	Patch
10:55	PRESENTATION / COURSEWALK (10 MINUTES)			
11:05	3	30cm	Charlotte Blenkiron	Six Ace
11:09	3	30cm	Esmae Meadowcroft	Patch
11:13	3	30cm	Izzy Heald-Orton	Patchy
11:17	PRESENTATION / COURSEWALK (10 MINUTES)			
11:27	4	40cm	Ava Austick	Kia
11:31	4	40cm	Izzy Heald-Orton	Patchy
11:35	PRESENTATION / COURSEWALK (10 MINUTES)			
11:45	5	50cm	Harley Austick	Chief
11:48	5	50cm	Kizzy Baxter	Pickles
11:51	5	50cm	Nancy Woods	Portmore Parachute
11:54	PRESENTATION / COURSEWALK (10 MINUTES)			
12:04	6	60cm	Ruby Bell	Manny
12:07	6	60cm	Kizzy Baxter	Pickles
12:10	6	60cm	Nancy Woods	Portmore Parachute
12:13	6	60cm	Jess Sims	Cyntaf Bell Ringer (Ricky)
12:16	6	60cm	Holly Monument	Late harvest gamble
12:19	6	60cm	Olivia Garbutt	Nimrod
12:22	6	60cm	Millie-rose Baxter	Peanut
12:25	PRESENTATION / COURSEWALK (10 MINUTES)			
12:35	7	70cm	Nancy Woods	Portmore Parachute
12:37	7	70cm	Olivia Garbutt	Nimrod
12:39	7	70cm	Millie-rose Baxter	Peanut
12:41	7	70cm	Emmee Michael	Spirit
12:43	7	70cm	Ruby Bell	Silver
12:45	PRESENTATION / COURSEWALK (10 MINUTES)			
12:55	8	80cm	Emmee Michael	Spirit
12:57	8	80cm	Ruby Bell	Silver
12:59	PRESENTATION / FINISH			

We are looking forward to seeing you and wish you all the best of luck.