## APPLETON GRANGE RIDING CLUB SJ TIMES, 29th July 2023

To avoid queuing for jumping, we will be running the SJ as time slots. Please see below for your times.

## PARKING WILL BE IN THE FIELD ON THE RIGHT, AT THE BEND IN THE DRIVE.

## There will be no numbers, please confirm the rider's name to the steward when entering the indoor arena

Warm up will be in the outdoor arena and at your allocated time slot, please be ready to enter the indoor arena.

You may enter an additional class on the day, subject to availability. Please see the steward to confirm. There will be a £2 late entry surcharge for each class entered on the day.

Please note there will be no catering on the day.

We are looking forward to seeing you and wish you all the best of luck.

Time	Class No.	Height of Jumps	Rider	Horse / Pony
10:20	COURSEWALK (10 MINUTES)			
10:30	1	Poles	Grace Brown	Tommy
10:35	1	Poles	Stanley Owens	Bambi
10:40	PRESENTATION / COURSEWALK (10 MINUTES)			
10:50	2	25cm	Dolly Conway	Dream catcher
10:54	PRESENTATION / COURSEWALK (10 MINUTES)			
11:04	3	35cm	Dolly Conway	Dream catcher
11:08	PRESENTATION / COURSEWALK (10 MINUTES)			
11:18	4	45cm	Dolly Conway	Dream catcher
11:22	4	45cm	Chloe Bainbridge	Littleman
11:26	4	45cm	Amelia Kaye	Rockbury Bliss
11:30	4	45cm	Abi Stevenson	Ginger
11:34	PRESENTATION / COURSEWALK (10 MINUTES)			
11:44	6	55cm	Erin Hodgson	Angel
11:47	6	55cm	Amelia Kaye	Rockbury Bliss
11:50	6	55cm	Abi Stevenson	Ginger
11:53	PRESENTATION / COURSEWALK (10 MINUTES)			
12:03	7	65cm	Kim Chapman	Domino
12:06	7	65cm	Emmee Michael	Spirit
12:09	PRESENTATION / COURSEWALK (10 MINUTES)			
12:19	8	75cm	Kim Chapman	Domino
12:21	8	75cm	Emmee Michael	Spirit
12:23	PRESENTATION / COURSEWALK (10 MINUTES)			
12:33	9	85cm	Alex Chester	Blue
12:35	PRESENTATION / FINISH			