## APPLETON GRANGE RIDING CLUB SJ CLINIC TIMES, 1st DECMBER 2024

Please find below the times for the jumping clinic with Julia Nelson.

If it is your first time to AGEC, please look out for the Appleton Grange signs at the end of our drive, as we share the postcode of DL6 2AT with two other properties.

Parking will be on the yard car park.

At your allocated time slot, please be ready to enter the indoor arena.

Start Time	Finish Time	Lesson Type	Name of Riders
10:00	11:00	1 hour shared session	Beverley Scott & Laura Clarke
11:00	11:45	45 minute private session	Alex Kralevich
11:45	12:30	45 minute private session	Amy Threadgill
12:30	13:15	Lunch Break	
13:15	14:00	45 minute private session	Aisha Sarr
14:00	15:00	1 hour shared session	Sam Alison & Becky Rigg
15:00	15:45	45 minute private session	Maisie Hill